Innebandy

Saknar innebandyn nått grymt! gick i 4 eller 3 år på innebandyn sen slutade jag.. men funderar på att börja gå ut och springa VARJE kväll nu och få upp konditionen så jag kan börja igen! :)


Hos Mira och Samira!

Hejhej! just nu sitter jag hos Mira och Samira (hemma) vi tittar lite på tv ch väntar på att äti (mamma) ska komma hem.. men iaf, har svårt att ta ett beslut.. Vet inte om ag ska åka på konfa lägret eller åka till viktor.
Vissa vill att jag sa hänga med på lägret och andra vill att jag sa hänga med till viktor.. vetefan 
hur jag ska göra.. ;/
Juuuuuste, är vän med ebba igen! :) glad för det!:)) vi får hoppas att vi två inte börjar bråka igen! :O  
btw.. tänkte på en sak.. ska inte färga mitt hår nångång i sommar! så låta det bli lite blekt..  asså så att jag får ljusbrut hår igen! :)

Såhär ska ag ha det! saknar mitt hår.. :( klippte ju av det så har ganska kort hår nu.. :( och typ mökmörktbrunt hår med typ guldbruna nyanser.. (syns bara i solen) :P

Sorry dudes!

Sorry.. har inte bloggat på skit länge.. men jag har en idé nu faktiskt! :)
När sommarlovet har börjat så ska jag radera ALLA inlägg på den här bloggen och börja om på nytt! :)
hoppas jag kommer komma ihåg det nu då tills sommaren!
Då blir det mer bilder! det kan jag lova! :)
Men snart ska jag dra till konfan, o prata lite med ebba om saker som har hänt mellan oss osv..  sen ska jag dra vidare till min kära syster Mira, har inte träffat henne sen söndags.. :O aja men just nu så sitter jag och väntar tills jag kan gå och träffa dom.. SVART TAXI JÄVLA BRA! åhherregud.. :P HAHAH! nej men nu ska jaag borsta håååret... :))))
Puss Puss :*
image description
Söt bild på mira♥

Godnatt!

Säger godnatt nu.. Orkar inte vara uppe länge.. Jag e fett seg, somna ganska sent igår.. Aja.. Idag har jag vart i skolan, sen efter skolan så gick jag,Lovisa och Sigge hem till Lovisa och titta på "never say never"!!!!:))) rawr Justin bieber!:))) haha men sen kom mamma och hämta mig så jag åkte till gårn och träffade några och nu är ja hemma o orkar inte blogga..
Puss Puss:*
Shit va dålig kameran har blivit..:o


18 Mars


Dagens snyggingar! ;)


Rebecca Denijs, en brud som är född året 96, bor i värmdö,
hon är snäll och singel så haffa! ;)

Victor Wixell, söt grabb! :P född år 95, bor på värmdö men har tjej :)
btw.. skaffa bilder på dig själv människa!


Skolan

Drar till skolan snart.. Har mått lite dåligt nu på morgonen.. Men nu mår jag bättre! Efter skolan blir det att gå till
Mig,städa rummet sen dra till Mira.. Men nu ska jag fixa klart mig!
PussPuss:*


Ny början..

Tänkte börja om från början med min blogg.. Kommer radera ALLA inlägg sen när jag har tid:) men iaf, det kommer vara bättre med bilder på bloggen,ska börja blogga mer osv.. Har verkligen lovat mig själv att göra det!


Godmorgon

Godmorgon!:) ska fixa mig lite nu och dra till skolan!-.- tänker seriöst byta skola.. HATAR Djurö Skola.. Aja men
Måste dra nu.. Puss Puss:*


Världens finaste!


Grattis världens finaste som fyller 14 år idag!
finns för dig dag o natt!
♥Älskar dig Lovisa Anna Lindstaf♥


Till er killar och tjejer som alltid klagar på nånting.

Om man läser så är man en nörd,om du INTE läser så är du IQbefriad.
Om man sminkar sig så är man en fjortis,om man inte sminkar sig så blir man kallad ful.
Om man har sex med mer än 1 person med några månader imellan så blir man kallad hora, om man inte har sex så är man en pussy.

Det är ju typ så alla tänker.. vafan är det med folk?

True.

Du faller för killen som sårar dig, men blind för killen som dör för dig..


Mys idag, Craaaaaazyy imorn!

Hejhej, sitter hos miras moster nu med mira och myspratar :)) hihi  men imorn händer det saker ;)
men funderar faktiskt på att bara blogga när jag har gjort saker.. (roliga saker) hatar att bara skriva om min vardag.. :P men ska vara lite social nuuu..
image description
Looooooviiiiisa, du boooorde käääna igeeen deeeen häääär..... -.-
Puss:*


Ge mig en chans och jag ger till allt du vill, jag ger dig hela mitt hjärta om du ger mig halva ditt


Till dig mamma

Mamma,jag vet att du är jävligt sur på mig nu, men du borde väll förstå själv? för du vet vad jag mår dåligt över.. du vet ''S'' (inte sebastian) och det har hänt mira och samira massa saker också.. älskar dig och vill verkligen inte att det ska vara såhär.. och då kommer du säkert säga ''varför gjorde du inte som jag sa då... ''
jo för att jag och mira har viktiga saker att snacka om, och hon är den ända UNGDOMEN (s?) jag kan snacka med om såna saker, även hur mycke jag bråkar med dig så kommer jag alltid att älska dig mest av alla på denna äckliga jord.. har ingenting hemligt för dig, du vet att jag berättar ALLT för dig men du är liksom inte en ungdom och förstår mig liksom inte lika lätt typ.. vet inte hur jag ska kunna förklara.. men vill inte att du ska vara sur på mig iallafall, btw måste åka till haninge för att hämta mitt busskort Puss :*♥


Grattis sisko! <3


Grattis världens finaste, hoppas du har haft en jätte bra dag! ♥


...

Jag älskar dig och kommer alltid att göra, även fast jag säger att jag aldrig kommer ta tillbaka dig, och vet inte än om jag vill det heller.. du sa att du skulle finnas där för mig, men nej det gör du inte, när jag väl behöver dig så finns du inte där.. när jag säger till vissa personer att jag alltid kommer finnas där för dom, då finns jag där, men du är väll upptagen med din tjej,  vi träffades hela tiden förut, men inte nu längre, det ända man fick höra av dig när man fråga om du vill träffas så va ditt svar antingen ja men då kommer hon va med, eller nej för att du ska träffa henne, visst man vill och måste ju träffa sin tjej/kille, men man måste ju ha tid för sina vänner också, för tänk om du har dissat dina vänner för henne och en dag så kanske ni lämnar varann, då känner du ju bara ''varför dissade jag mina vänner för..'' när jag va tillsammans med sebastian så dissa jag inte mina vänner, eller jo kanske nån gång, men inte hela tiden för lovisa gillade inte han så mycke när jag vart tillsammans med han första gången men sen så ändrade hon inställing för honom och tyckte att han va okej, känns som om jag aldrig kommer vilja ha tillbaka mig för så som du har gjort..

Allt det här ska jag göra/börja med..

VÄNNER

Har bestämt mig för att rensa lite saker ur mitt liv och börja tänka på fler viktigare saker, te.x som att jag måste rensa mina vänner, rensa bort dom falska och ha kvar dom äkta, har redan tagit bort 2 personer ur mitt liv och ni vet vilka ni är, det funkade helt enkelt inte längre.. Killen som jag tog bort ur mitt liv stog mig väldigt nära i somras, han va som min bror, det fanns INGEN annan än han som kunde göra mig riktigt glad, han va den snällaste personen jag nånsin träffa tills hösten då det hände nånting.. Hon kom in i ditt liv och allt hos dig ändrades du vart som en helt annan person på det sättet du betedde dig på, saknar verkligen den gamla personen av dig, Har sagt upp kontakten med dig nu för jag pallar inte med allt bråk som vi har haft/har, förlåt, men så som jag känner nu och det är sjukt jobiigt att skriva ner det här, för när jag sa till dig att jag inte palla med dig längre o att jag ville säga upp vänskapen, började gråta som fan, men ändå så har jag fortfarande inte viljan att ta tillbaka dig, inte hon heller, för att bli sur över en sån liten sak och därefter ljuga och säga att jag är en fjortis som jag äns inte är ,  tycker det är lite lågt av er att äns säga så, men aja pallar inte
 skriva mer om det. 
 
SKOLAN

Den andra saken jag måste ta tag i är i skolan, ligger sjukt mycke efter.. eftersom jag har vart sjuk, haft det jobbigt osv..  har verkligen inte pallat göra nånting från skolan.. ångrar det sjukt mycke att jag inte gjorde ett skit, istället för att åka hem efter skolan och bara göra dom där fucking läxorna.. men ska börja ta tag i allt nu och gå på studietiden varje onsdag. Jag har bestämt mig nu, och har lovat mig själv.


Bloggpaus

Tar en liten bloggpaus  nu, orkar inte blogga.. Ses snart, om jag inte slutar blogga..
Puss

Hos mig med mira, vad blire dåååå.......?????

Hemma hos mig med mira och vad blire då?? jo väcka grannarna med högsta musik! ;) okej jag tror inte att nån sover nu då.. men ändåå.. :P men vi ska typ tagga till hallen snart och titta på   lite matcher.. :) RICKY SPELAR SÄKERT IDAAAAG!! :D
Hejdå.

Hos Mira o Samira

Sitter hos Mira o Samira med mica, vi ska dra in till staden om ungefär en timme och träffa Ludde, sen ska vi möta Kristian och söta Felica som jag har saknat sjukt mycke faktiskt ! :O men aa så kommer kristian och felica sova hos mira och samira, jag ska också sova där :)) en kille och många tjejer.. ojoj ;) haha nää jag skoja men, vi träffade ju kristian igår också, shiiiit asså jag dör, så jävla snygg! (A)
men ska fixa mig liten nu så ni får ha det bäst!
har tänkt på en sak... va ju AIKare förut när jag va mindre.. och har typ alltid varit det men är typ mest Djurgådare, men det går så jäääääääävla dåligt för djurgården så har typ alltid garvat när AIK vann över DIF.. såå är typ AIKare vafan? snygga färger har dom också ;)  har bestämt mig för ett lag nu, Det blir nog AIK. Så nu vet ni det.

puss :*

RSS 2.0