Beck

Ligger och kollar på beck med sisko nu :) idag har jag vart i staden med Lovisa, vi va typ med victoria och några andra sen drog vi till hollister för att Lovisa skulle köpa lite saker! :) sen kom Mira och Samira och mötte oss, så drog vi till Nacka Forum en liten stund, sen drog vi hem, men ska tagga nu.

Puss Puss :*

inte pallat../Grattis!

har inte orkat blogga.. sitter hos mira just nu och tänkte sova här ikväll :) med samurran och mira dåå :) men jaa, vet inte vad jag ska skriva vafan.. har spenderat min helg i Brb med mira, ja och vi va väl med kelmend och kim typ och tittade på världens läskigaste skräckfilm som jag har sätt iaf.. :P  hhaha men ska fan dra och duscha snart.. min lingonvecka har kommit.. :/ men imorn blir det stan med Sötaste älsklingen (lovisa) men ska tagga nu!

Grattis sötaste Felicia Ahlgren, Hoppas du har haft en grym födelsedag nu med oss :))
puss på dig :)

Puss Puss :*


Fan va det ska göra ont..

Har skit ont i ryggen fortfarande.. har sträck den eller nått.. :/ men iaf, idag blire åka hem trorja,sov hos miras moster inatt,för igår så träffade vi Filip,Markus och jonte som hade sjukt fina ögon.. :P hahahaha nee men jaa så va vi med dom.. asså orkar nt berätta hela jävla dagen.. hjärnsläpp typ xD  aja men sitter och väntar på mira som duschar, satt sitter och tittar på tv.. och det va ett jävla pussandes.. :P men nu kommer mira ut så ska tagga! :)
image description
Lovisa.. kan du nu förklara varför den här ligger i arkivet.. ;)
Puss;)

Efterlyst.

Tittar på Efterlyst med mamma just nu:) fyfan vilka folk det finns i världen asså.. -.-' men jaa det har vart en helt vanlig skoldag idag.. efter skolan så gick jag, mira och Viktor L till djurö kyrka och tog bussen därifrån istället.. :P men sen åkte jag hem.. men sen åkte t stavsnäs och träffade mira o ida.. :) sen mötte vi viktor igen, och därefter så gick jag och mira upp till Jim där Mikkis,Emilia och Thomas va :) sen drog jag hem med halv 8 bussen :) så har min dag varit!:)
Filip ville att jag skulle göra ett inlägg om honom.. :P
haha en sköön grabb, mitt lilla mongo.: :P vet inte vad ska skriva om dig vafan.. :P men ska träffa han och filips lilla vän markus, hahahah lilla o lilla.. han är äldre än mig.. men vafan.. Filip är bara lite sjuk i huvudet ibland, men annars så e han GANSKA normal.. :P orkar nt.. :P
shiit.. saknar mitt gamla hår.. :/ btw.. igga min fjortisstil dära.. xD
Puss Puss :*

Blev ingen konfa idag.

Jaa, rubriken säger allt.. blev ingen konfa för mig idag. Jag,Mira,Viktor N,Hampe och samira åkte t gurra o fixa cigg, sen drog vi t mölnvik och åt :) eller dom åt.. inte jag! :) drar ner på fettet vetni ;) hahah ne skoja! :)  men jaa.. just nu sitter jag på FB o chattar med lite olika personer ;) haha men orkar nt blogga mer :)
Bjuder på en gammal bild som är tagen hos Loviisa :)

Konfan.

Hejhej, sitter hemma just nu, kom precis hem.. har vart ute med min hund :)  har ju vart i skolan idag satt lite jobbig dag, men har gått sjukt bra för mig i matten idag! :) men har haft sjukt ont i ryggen, gick till skolsyster.. och hon sa att det va en sträckning.. kan inte andas djupt, hosta eller nått liknande, shit.. va försiktiga hurrni! :P
men jaa iaf, ska åka snart, jag och mira kanske träffar Jakob kl 8 också.. :) Men ni får ha det bäst, så ska jag inte skriva mer.. :P
Puss:*

Fyfan..

Sitter hemma o dricker en kopp te.. har haft världens jävla huvudvärk, men tänkte åka till gårn iallafall.. kändes som om jah hade migrän.. men jaja.. har inte gjort så mycke idag än att sovit.. :) försökt att göra så den här jävla huvudvärken ska gå över.. tar halv 3 bussen t stavsnäs för att möta mira, o sen så drar vi väl t gårn, men då blir det bara att ta det lungt! ska tagga nu.
Puss:*

Segt.. :P

Hejhej, sitter fortfarande hos ida, vi vaknade typ för en timme sen,men jaa.. världens sämsta helg, den har vart seg som fan.. eller på fredan så vare lite kul.. för då va med iallfall med lite sociala människor.. :P men lördag o idag asså.. fyfan :P
haha men jaa, ve inte vad jag ska skriva om.. mira kommer väl hit snart:) får vi hoppas iaf :P men ska tagga nu.

Puss:*

Hos ida

Hejhej :) sitter hos ida nu, tänkte sova här ikväll :) men jaa,vi kom precis hem,har vart på gårn med Mira,Ida,Viktor N,Hampe,Erik.. och så va samira och dom där:) men jaa.. orkar nt bloggamerr, så hare så bra sötnosar:))

Puss:*

Godnatt :)

Hejhej, tänkte bara säga godnatt till er sötnosar :))
ne men jag o mira tänkte sova nu, skit trötta.. fan va jobbig kväll asså.. :P mira sprang in i en taggbuske så hon rev upp en liten bit precis under ögonbrynet.. xD så hon blödde.. (s?) men jaa.. tänkte sova nu..
puss puss :*

Min största önskan..

Det jag önskar mig mest av allt, är att bara stå på ett högt jävla berg, så man BARA ser vattnet (inga; berg,träd eller nått annat.. när det är solnedgång helt själv, tänka över livet osv.. fan va skönt det skulle vara..
Eller få stå där med sin ''drömkille'' och säga ''jag älskar dig''. skulle göra mig lyckligast på jorden om jag fick uppleva känslan av att stå där o säga saken eller att tänka över sitt liv, vad för fel o rätt man har gjort, och hur man kanske kan lösa den saken utan några problem..


Mitt liv...
I mitt liv så mår jag inte alltid bra som alla kanske har märkt.. men tänker inte snacka med en jävla lärare om nånting.. vill inte snacka med nån.. visst alla säger att det är bra att snacka ut om saken, och få ur sig det man har som är ''instängt'' men jag kan ALDRIG få ur mig den här saken som finns inom mig, har mått dåligt över det i kanske 2 år nu.. har blivit värre och värre.. men just nu så har det stannat på en plats där det är sjukt dåligt..
vill inte ta livet av mig eller nått.. för jag har alla mina vänner som jag älskar enormt mycke, och jag kan väl hålla med om att jag har blivit lite mer drygare det här året.. men det är just det som är grejen, när jag mår dåligt så blir jag dryg.. så om ni läser det här så vet ni nu varför jag är dryg.

Puss


Fuckface

skoja..  men orkar inte.. har jätte ont i huvet.. ska sova snart.. godnatt♥

Godnatt :)

Ska gå och lägga mig nu, men ska messa klart med mongot/sötnosen.. lite efterbliven grabb... xD
haha jaa men har haft en vanlig skoldag idag.. inte så kul, har vart trött HELA dagen, men fick skrattanfall på SO.n
Jag läste om inkaindiarnerna och såklart så skulle david rätta mina fel.. men aa så sa jag ''soldat'' och då sa han ''stoldat'' o då börja jag as garva så jag börjaed gråta tillochmed.. :P så trött va jag liksom.. :P men ska gå och lägga mig nu, så sov gott och glöm inte drömma söta drömmar ;)
image description
finfin bild osv.. men bjuder på den.. :)
Puss:*

Skolan!

SKa fixa mig, sen drar jag till skolan, hoppas mira gör min dag genom att fråga en sak.. :P
haha men hejdå, bloggar när jag kommer hem!

Facebook

  • My Mossberg: En tjej som jag inte käänner men går i min skola, säkert jätte snäll.
    Lina Edler: Min störda men ändå sjuk fina syster, finns för dig i alla lägen, Älskar dig♥
    Hampe Brandt: Jobbig.. haha ne men ibland kan du vara jävligt störande men du är min bästa killkompis, finns där i alla lägen, hjälper mig genom saker osv.. och lär dig att gå på lektiornena! -.-♥
    Sandra Nyholm: Min älskling, Luktar så sjuuuukt gott! En person som jag kan berätta många saker till, älskar dig ♥
    Jennie Bridell: En sjukt fin o lång tjej, går i min skola verkar vara sjukt snäll o rolig :)
    Sofie Hammarström: Snyyygg chey! jätte snäll,  tycker vi borde ses snart!♥
    Agnes Andersson: En tjej jag gärna skulle vilja lära känna, men är inte rätt tillfälle just nu om man säger så.. men söt. :)
    Mira Ahlgren: Du va min bästavän i somras, snackade med dig om allt, och du hjälpte mig när jag hade det svårt. Kan snacka med dig nu också, men har sjukt underbara och roliga minnen tillsammans med dig, Sen så började vi bråka, mådde verkligen inte bra utav det, låg efter i skolan för att jag inte va i skolan pågrund av det.. men på min födelsedag så fick jag den finaste presenten som man nånnsin kan få, jag fick tillbaka dig, och vi snackade i typ 1 timme, kunde börja älska mitt liv igen Älskar dig vännen♥
    Markus Uddman: En jätte söt kille som jag o mira träffade på techno mässan/kyrksaken.. håller lite smått kontakt med honom nu, jätte snäll e han också :)♥
    Ellinor Nyberg: söt och snäll tjej, skulle vilkja lära känna :)
    Julia Blomstrand: En barndomsvän, vi hittade på sjukaste grejerna när vi va mindre.. :P
    vill gärna träffa dig snart .. :P♥
    Malin Wiberg: Jaa, en tjej som går i min skola, vi gick i samma innebandylag förut.. :)
    Christopher Storken Ornered: Storkeeen juuuu! Jätte snäll, linas vän, aldrig träffat men ändå.. :P
    Tintin Larsson: En jätte söt tjej som har fint hår, känner inte tyvär.. :)
    Oscar Moppfarsan Eldén: Sjuuukt snäll kille, skön humor som fan!♥
    Andrea Nordqvist: Snäll tjej som går i min skolan.
    Emma Kainulainen: EN PERSON SOM KLIPPTE AV MITT HALVA HÅR! söt, en tjej som jag kan prata med, Älskar dig sis ♥
    Lillerik Marttsson: En jätte snäll kille, som jag har lovat att vara snäll emot.. :) Skön humor.. :)♥
    Robin Åkerstrand: Söt o snäll kille, du är nog den som förstår mig bäst ♥
    Samira Ahlgren: Bråkade med förut, men har blivit vän med dig nu, och är jätte glad för det :) finns för dig i alla lägen, det vet du ♥
    Ebba Öding: Va rolig att umgås med, bråkar med dig nu så finns inte så mycke att säga, vill gärna prata ut om saken ♥
    Malin Johansson; Min älskade syster, finns för dig i alla lägen Älskar dig♥
    Leo Tjorven Åhman: Jätte snäll o söt kille! :) skön humor, och en person som man verkligen kan garva med :P♥
    Veronika Undin: Känner inte, men jätte söt och säkert jätte snäll, vill lära känna :)
    Anders Thonberg: Haha min lilla vän:) söt och snäll kille med bra humor :)
    Mikaela Misscha Karlsson: Kan prata med henne om ALLT, Jätte snäll o söt chey ♥
    Tora Printz: Gick i min klass förut, men bytte. snäll :)
    Matilda Löfblad: Snäll tjej som går i min skola :)
    Felix Håkansson: En kille jag umgicks med väldigt mycke förut med några andra, saknar dig vännen, men en jätte snäll o söt kille, haffa tjejer ;)
    Filip Dannelind: En kille jag o mira träffa på techno mässan/kyrksaken, är vän med Markus.. men snygg kille, sjukt snäll, haha sjuk humor,jaa finns fler saker att säga om honom, men det får ni inte veta ;)♥

    Rebecca Denijs: Snäll o söt tjej, känner inte så jätte bra, men jaa går i min skolan :)

Fattar inte hur man kan sjunga så sjuuuukt bra?! shiit!
Kärlek till honom! :))♥ Btw.. den första videon och bilden är när han är mindre.. :)

Fett duktig! :)

Hejhej :)
Känner mig fett duktig just nu :)  Har plockat ur och i diskmaskin, gjorde fint i köket,gjorde kaffe till mamma :)
och nu ska jag ut o springa, sen ska jag duscha sen ska jag pluggaaaa! omprov imorn..!
Finfint! :)
Puss:*

Till er som tror saker om mig.

Ville bara säga en sak, Har ju gjort 2 videos som är deppiga, och står att jag inte vill leva utan dom 2 personerna, Men visst.. vissa gånger så känner man så men en av dom personerna har jag kommit över för länge sen, och det andra personen va min allra bästavän förut tills jag svek henne och gick över till en annan som hon säkert märkte.. men även så kan INGEN ta hennes plats i mitt hjärta, hon kommer alltid vara den jag älskar mest av alla, för hon är den som jag har skapat MEST minnen med, ända sen dagis.
Tro inte att jag vill ta livet av mig.

Roligt liv..

tidsfördriv!
ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Ja.
2. Är du lycklig?: Jaa, eller inte på det sättet.. eller jo lite :)
3. Är du uttråkad?: mhm..
4. Är du ledsen?: Nej, inte nu iaf.. :)
5. Är du italienare?: Nej.
6. Är du cool?: Klart jag är det! ;)
7. Är du från Irland?: Nej! svenne förfan! ;)
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nope


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? beror på.. om en helt random person som man kanske ser på stan såå nej.
2. Har du någonsin blivigt sårad?: Ja,vem har inte?
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? : mhm! ;)
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom: Yes.
5. Kysst någon under dom två senaste veckorna: Näää :)
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Haha vafan?
7. Är du kär?: Haha, jaa.. de ni ;) nej men man kan inte säga kär men, är intresserad av personen.. :)

8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Vet inte.. kanske..

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: Inget utav de.
2. Hår eller ögon?: Haha vafan både och :P
3. Katter eller hundar?: Katter.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Få bästavänner (alltså dom som är äkta) :)
5. Coca-Cola eller Pepsi?: Cola.
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Vinter = Hemmakväll :) Sommar = Utekväll 
7. Pengar eller lycka?: både och :)
8. Dag eller natt?: Natt!
9. Msn eller mobil?: Mobil.

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?: Smiter inte hemifrån.
2. Brutit nåt?: Nej.
3. Gjort nåt du ångrar?: Ja, många gånger tyvär.. :/
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej och kommer ALDRIG hända :P
5. Ljugit för någon du tycker om?: mm..
6. Ätit en hel tårta?: Usch.
7. Gjort bort dig offentligt?: Har väl alla..
8. Viljat bli tillsammans med ett ex igen?: Yes, har blivit det också.. men är inte tillsammans med han nu :) 
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Haha jaa.. 
10. Velat försvinna?: Ja.. men inte längre fan! ;)

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: Mamma :)
2. Telefonsamtalet du fick: Åh herre gud.. FIlip ;)
3. Personen du var med: Är med några nu :)
4. Roligaste grejen som hänt: Första gången jag skrattade så mycke så jag började as grina! Står u ett annat inlägg :)
5. Personen du smsade: FIlip
6. Personen du tänkte på: Filip, eftersom jag messade honom.. ;P
7. Du skrev till på myspace: Har ingen ''myspace''
8. Du kommenterade: ''Texten va inte menat till dig.''
9. Du tillbringade natten med: Min kudde ;) 
10. Du kramade: Emma


Hiss/Diss

Koss, Sjukt bra ljud, dom är sjukt bra om man ska lyssna på dunk osv ;)
Fega människor som skriver skit bakom en jävla dataskärm eller nått liknade..
Säg det ni vill säga irl istället.

Godmorgon!

Har ni sovit gott? :) det har inte jag.. somnade vid typ kl 4 sen vaknade jag av att en jävla helikopter flög precis utanför kl 5 typ.. och jag har ju tak förnster så såklart så skulle man få en dusch av snö när man precis har blivit väckt... -.- hatar det här seriöst.. men jaa idag ska jag  träffa mira, men bara tills 7 typ .. :P haha men ska fråga lina efter en sak nu (a)
Jag och mitt takfönster, min säng är precis under fönstret.. :P 
Puss:*

Movie time!

Hejhej, ligger i sängen nu och messar lite, tänkte titta på film nu..


Sjuk..

Hejhej, ligger hemma brakförkyld och harr värsta hostan.. nej men tror inte att det blir nått för mig idag, sk väl bara ligga hemma och friska upp mig, lina ligger hemma också och har halsfluss så hon tar typ fått tabletter som hon ska ta varje kväll och morgon.. men hon mår typ  as illa av dom så hon har vart nära på att spy.. fyfan.. hahahah igår så va jag ju på lasedome.. när vi skulle hem så skulle mira sätta sig på bandet där man håller i sig när man åker rulltrappa, och det va ganska långt ner så hon satte sig och då typ gled hon skit snabbt ner, hahaha  och längst ner finns det ju en ''stopp'' knapp och hon  kom åt den när hon kom ner.. så den tvärstanna typ.. och jag har aldrig garvat så mycke i mitt liv asså.. det forsade med tårar av att jag skratta så mycke, alla tittade på mig i tunnelbanan.. liiiite pinsamt meeen.. :P  men aja ska nog sova nu.. (y)

pusspuss

Laserdome

Heeeej :)
Ligger i sängen nu och ska precis messa klart med sötnosen sen ska jag sova tänkte jag! :)
meeen jaa gick till vårdcentralen idag och titta om jag hade fått streptokocker (halsfluss) alltså streprokocker är som halsfluss men om man inte har några halsmandlar, som inte jag har, operera bort dom för dom typ kvävde mig.. men jaa hade inte streptokocker såå det va skönt, men har fortfarande sjukt ont i halsen, tror jag börjar på feber nu också.. vill inte.. :(
Men iaf, idag har jag varit på Laserdome med konfan och ledarna :) sjukt kul men lite tråkigt.. alla sköt mig och mira HELA tiden fick aldrig chansen att skjuta.. men fick typ bara 234 poäng.. jag vet jag är dåligt.. :P
nej men nu ska jag svara på ''hans'' sms, för annars kommer han tro att jag sover :p såå ni får ha det så bra så bloggar jag imorrn :))

Puuss:*

Tråk.

Hejhej, sitter och tråkar i soffan , med lina som tittar på tv och emma som sover.. :/
jag har skiit ont i halsen, är förkyld.. :/ men aja.. hahahaa kanske ska träffa filip på friday! :)
vi får se om jag orkar.. åker fan heller till huddinge iaf.. nej fyfan.. xD
men jaa hejdå :)
hahahh jag och malin igår på chatroulette :P fast såg inte ut så, tvättade bort sminket..
såg ut såhär.. fyfan.. :P vi drev!

RSS 2.0